פיקסלוט, ספקית פתרונות AI-Automated לווידאו ולניתוח לספורט, מצטרפת לדירקטוריון החברה את גרג בראון. בראון כיהן כמנכ"ל של חברת שיווק הספורט IMG Learfield במשך שנים רבות, והנו בעל ניסיון של יותר משלושים שנה בניהול בכיר והנו בעל קשרים רבים בתחום ספורט המכללות בארצות הברית.
לגרג בראון שותפות משמעותית בהקמת חברת IMG Learfield, אותה הוא הוביל במגוון תחומים מגוון ובכלל זה חסויות, כרטיסים, אתרי אינטרנט, רישוי, מיתוג ופרסום. תחת ניהולו של גרג בראון צמחה חברת IMG Learfield הן באופן אורגני ובמקביל באמצעות רכישות אסטרטגיות. החברה סיפקה מגוון רחב של שירותים ללקוחותיה בהם חלקות אתלטיקה במכללות, מרכזי אומנויות ומארגני אירועים.
בראון היה שותף מרכזי בצמיחה של חברת לירפילד החל מתחילת דרכה בשנות השבעים עד להפיכתה לאחת מחברות השידור, המיתוג והחסות המובילות בארה"ב לתוכניות ספורט מכללות. את דרכו בחברה הוא החל בשנת 1984 על ידי מכירת חסויות והתקדם בתפקידים עד שהחליף את המייסד קלייד ליר בתפקידו כמנכ"ל בשנת 2009. בראון גם הוביל את החברה לביצוע 12 רכישות, כולל השלמת מיזוג בערך של 2 מיליארד דולר עם איי.אם.ג'י קולג' (IMG COLLEGE) בדצמבר 2018. בעקבות המעבר מונה בראון כיועץ, יו"ר משותף של הדירקטוריון, והוא מכהן גם בדירקטוריון הקרן הלאומית לכדורגל (National Football Foundation).
גרג בראון זכה בפרסים רבים לאורך הקריירה שלו, ביניהם פרס יזם השנה 2017 מטעם חברת סאות'ווסט (Southwest) טכנולוגיה ומידע. בנוסף, כתב העת Sports Business Journal בחר בו כאחד מ -50 האנשים המשפיעים ביותר בעסקי הספורט.
"גרג מביא עימו ניסיון משמעותי בתחומים רלוונטיים רבים וידע יוצא דופן, אשר יסייעו לנו בתקופה זו בה החברה מתפתחת וקובעת אבני דרך חדשות בתחום ספורט המכללות ומעבר לכך", אמר אלון ורבר, מנכ"ל פיקסלוט. "הניסיון הרחב של גרג הופך אותו לחבר דירקטוריון בעל ערך רב, ביחוד בתקופה זו בה החברה צומחת ומרחיבה את קו הפתרונות שלה לטכנולוגיות אוטומטיות חדשניות מבוססי בינה מלאכותית. פיקסלוט כחברה, תהנה מניסיונו בפיתוח עסקי ומסחור בשווקים האמריקאים והגלובליים".
"לפיקסלוט צוות מנוסה מאוד ופתרונות חדשניים המאפשרים ליצור תוכן ונתונים שלא היו זמינים בעבר בשל מגבלות תשתית וכוח אדם. בינה מלאכותית היא אחת ממילות המפתח בכל תחומי הספורט, והיא בעלת השפעה על תחום השידור וההפקה האוטומטיים. אני שמח לסייע לפיקסלוט, המובילה הברורה בתחום, למנף את הטכנולוגיה שלה כדי להמשיך ולבנות שותפויות מבטיחות ולהביא עוד שידורי ספורט לאוהדים", אמר גרג בראון.
אודות פיקסלוט (Pixellot)
פיקסלוט היא חברת הפקות הספורט הגדולה בעולם המשדרת אלפי משחקים ביום מרחבי העולם בעזרת בינה מלאכותית וללא צוות במגרש. החברה מספקת פתרונות להפקה אוטומטית של שידורי ספורט ומעניקה אלטרנטיבות ברות-השגה לשידורי הווידאו המסורתיים, לאירועי ספורט. החברה שנוסדה ב- 2013, מספקת מערכות צילום המוצבות במגרש ובעזרת אלגוריתמים של בינה מלאכותית וראייה ממוחשבת מספקות לצופים באופן אוטומטי חוויית צפייה הכוללת שידור חי, תקצירים אוטומטיים, פרשנות מרחוק/מקומית, לוח תוצאות, סטטיסטיקות מתקדמות, גרפיקה מקצועית ופרסומות. כל זאת באיכות HD וללא מפעילים אנושיים במגרש או באולפן. במערכות של פיקסלוט משתמשים חברות הפקה, מועדוני ספורט, התאחדויות ספורט, אוניברסיטאות, בתי ספר תיכוניים, אוהדים, מאמנים, הורים ומגלי כישרונות ברחבי העולם. החברה עובדת עם מועדוני הספורט הגדולים בשוק כגון ריאל מדריד, באיירן מינכן, בנפיקה ליסבון, ומכבי תל אביב והיא אף חתמה על הסכם שיתוף פעולה אסטרטגי עם מרכז החדשנות ומועדון הכדורגל ברצלונה.
בסוף שנת 2019 הודיעה פיקסלוט על רכישת VidSwap – פלטפורמת ניתוח ווידאו למאמנים ואנליסטים. חברת פיקסלוט עובדת עם בתי ספר, מועדונים, ליגות ופדרציות ברחבי העולם וכיום היא משדרת מעל 80 אלף משחקים בחודש של למעלה מ 140 ליגות וטורנירים, מ-18,000 מגרשים מ- 57 מדינות ברחבי העולם.
צילום: IMG LEARFIELD