anywell  נחשפת לראשונה ומודיעה על סך גיוסים של 15 מיליון דולר

מייסדי anywell צילום שחר עזרן
מייסדי anywell צילום שחר עזרן

anywell  המעצבת מחדש את מודל העבודה ההיברידי, גייסה סבב A של 10 מיליון דולר כמו כן החברה משיקה באופן רשמי את פעילותה בניו יורק ובישראל. את  סבב הגיוס A של החברה, יחד עם סבב Seed על סך 5 מיליון דולר שטרם פורסם, הובילו  Pitango וViola Ventures . כמו כן בסבבים השתתפו משקיעים נוספים ביניהם מאיר ברנד, Wix ventures, מיכה קאופמן, גלעד שני, אייל חומסקי איל וולדמן  ו-Emerge. סכום הגיוסים הכולל של anywell   עומד על 15 מיליון דולר. החברה תשתמש בהשקעה כדי להרחיב את הפריסה שלה בערים מרכזיות בארה"ב ובעולם.

מחקרים שנעשו מצביעים על כך ש-78% מהעובדים מעוניינים בגמישות במיקום עבודתם. כמו כן על פי מחקרים  אלו לכ -58% מעובדים אלו יש כיום אפשרות לעבודה היברידית. מעסיקים המבקשים לעמוד בציפיות אלה מתקשים לפתח תוכניות עבודה היברידיות המשפרות בו זמנית את הפרודוקטיביות תוך קידום בריאות העובדים. הבחירה הבינארית של עבודה במשרד או מהבית אינה מתאימה לכוח עבודה לאחר המגפה, וכל אחד מהם עולה כדי לעמוד באתגר זה עם פתרון Workplace-as-a-service המאפשר חוויית עבודה היברידית גמישה יותר. באמצעות המערכת מבוססת האפליקציה שלה, החברה משלבת את ההטבות של שירותים בתוך המשרד יחד עם גמישות ודגש על שביעות רצון העובדים כדי ליצור עתיד עבודה שבאמת עובד עבור כולם.

האפליקציה של anywell, שהוקמה על ידי גדי רויז אורי נישטיין ארז תדמור ותומר שרון, מאפשרת לעובדים לבחור מקום לעבוד ממנו- למשל, בית קפה מקומי או גג מלון, כאשר ההוצאות על שהותם שם ממומנות על ידי המעסיק. העבודה במקומות אלה ממקסמת את הפרודוקטיביות ומאפשרת לעובד לקבל השראה במקום עבודה שונה, בצורה פשוטה ונוחה. הלוקישניים שעובדים עם anywell   עומדים בסטנדרטים של Wifi , חשמל, כיסאות מותאמים לעבודה משרדית, מדפסות ותוכנית ארוחות מותאמת. מעסיקים שכבר היום מציעים את השירות מצאו אותו יעיל בשימור ומשיכת טאלנטים, הגברת הפרודוקטיביות, ויצירת תחושת קהילתיות. העסקים שעובדים עם  anywell נהנים מהשירות משום שהוא מאפשר הבטחת הזמנות מראש, ניהול תזרים מזומנים בטוח יותר והבטחת רווח על כל שולחן. באמצעות מודל זה, המארחים מקבלים תשלום על כל שעת עבודה של משתמשי anywell ויכולים להבטיח זרם קבוע של לקוחות והכנסות.

"המגיפה גרמה לשינוי בתפיסת העבודה, כיום העובדים מבקשים לייצר עבודה גמישה יותר ולייצר איזון טוב יותר בין הבית לעבודה. הכלי שלנו מסייע לחברות לנווט בסביבת העבודה המשתנה ולאפשר לעובדים סביבות עבודה שונות, בין אם הן היברידיות או חברות שתומכות לחלוטין בעבודה מרחוק", אמר מנכ"ל ומייסד שותף של anywell, גדי רויז. "לאחר שנתיים של עבודה מהבית, העובדים רוצים את החופש לעבוד מכל מקום, ועכשיו בעזרת המשקיעים שלנו, אנו מתכננים להוביל את שוק העבודה לעתיד גמיש פרודוקטיבי יותר."

"תמיד התגאינו בהשקעה בחברות שמקדימות את זמן, והגישה של anywell לשינוי עולם העבודה היא חדשנית ומתוזמנת באופן שלא ראינו בעבר", אמר שלמה דוברת, מייסד שותף ושותף כללי ב-Viola Ventures, "אנחנו נרגשים לתמוך ב anywell בדרכם להוביל את עתיד עולם העבודה לאמפתי וחדשני, כזה שיהפוך לסטנדרט, עבודה מכל מקום."

"אנו גאים בהשקעה שלנו ב anywell ומקווים שיחד נוכל לנווט את המעסיקים לקבלת החלטות אחראיות יותר מבחינה חברתית בעידן העבודה היברידית", אמר חמי פרס, שותף מנהל ומייסד שותף, פיטנגו. "מעסיקים המצטרפים ל anywell לא שמים ה well being של העובדים שלהם בעדיפות עליונה, אלא גם תומכים בעסקים מקומיים וכך לתת בחזרה לקהילה. זו שליחות מדהימה ממנה כל הצדדים מרוויחים.

anywell היא אפליקציה ראשונה מסוגה שמייצרת פתרון חדשני לשוק העבודה בעידן שאחרי הקורונה. anywell משתפת פעולה עם עסקים שונים המעוניינים לאפשר לעובדים לעבוד אצלם, מה שמייצר לעובדים סביבת עבודה מעוררת השראה במקום לבחירתם ועם קבלת שירותים משרדיים. החברה שהוקמה על ידי גדי רויז אורי נישטיין ארז תדמור ותומר שרון, משתפת פעולה עם למעלה מ-200 מארחים, בתל אביב וניו יורק, החל מבתי קפה וחללי עבודה משותפים וכלה בבתי מלון, חדרי כושר ועוד. החברה מתכננת להתרחב לערים גדולות אחרות בארה"ב בהמשך השנה, כמו כן גם ללוקישנים שונים בעולם. בין לקוחותיהם הידועים של החברה Wix, Next Insurance  ו-ronSourceI.

אהבתם ? שתפו

רוצים לקרוא עוד ?